HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Jesse Assendelft versterkt de Rijnvogel defensie

Na het mooie nieuws van gisteren waarin de komst van Sven Koppenol werd bevestigd kan de technische commissie met trots de volgende aanwinst aankondigen. Jesse Assendelft komt over van HBC uit Heemstede, waarmee hij nu actief is in de 4e Divisie A.

De 23-jarige stopper heeft enkele mooie jaren achter de rug bij de oranje-witten uit Heemstede. De afgelopen twee seizoenen wisten zij, met Jesse in de gelederen, kampioen te worden van zowel de 2e- als de 1e klasse. En ook nu in de 4e Divisie gaat het crescendo. Helaas werd er in de afgelopen speelronde verloren, maar met een keurige 3e plaats zijn de titelkansen nog steeds levend. Het begon voor Jesse ook allemaal op Sportpark De Toekomst in Heemstede. Hij begon daar in de jeugd en al snel werd duidelijk dat het talent kroop waar het niet gaan kon. Jesse ging bij SV Hoofddorp spelen voor twee seizoenen en daarna trok HFC uit Haarlem aan de bel. Tot en met de Onder 19 selectie speelde de fysiek sterke verdediger bij de ‘Koninklijke’. Daarna keerde hij terug bij ‘zijn’ HBC en dat werd een welbekend succesverhaal. Een basisplaats was snel bemachtigd en was hij een belangrijke kracht in de bestorming van de piramide van het amateurvoetbal. Dit seizoen stond hij op een blessure na altijd bij de eerste elf bij de club waar ook ex-Rijnvogels Wouter Soomer en Arno Dijkstra spelen.

De technische commissie feliciteert Jesse met zijn komst naar Katwijk aan den Rijn en wensen hem veel fijne momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

10/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media