HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Jacco Scholten verlengt contract

De technische commissie is blij te melden dat het ook de volgende blijver kan aankondigen. Jacco Scholten zal ook volgend seizoen de kleuren van FC Rijnvogels verdedigen. Afgelopen zomer kwam de stopper over van 1e klasser Forum Sport en het is mooi om te zien dat Jacco aanhaakt en zich doorontwikkeld op het platform van de 3e Divisie. In het overgrote deel van de wedstrijden kwam de talentvolle verdediger in actie en je ziet hem elke week stappen vooruit maken. Het laat weer eens zien dat FC Rijnvogels de ideale club is voor jong talent om tot volle wasdom te komen.

Jacco Scholten speelde in het verleden lange tijd voor Haaglandia om later ook voor DHC uit Delft uit te komen. Vanaf 2019 speelde hij bij Forum Sport en op Sportpark Het Loo bleek hij zich als een vis in het water te voelen. Na vier mooie seizoenen waarin hij een volwaardig eerste elftal speler werd, wist de linkspoot talent van het jaar te worden in Voorburg. Eenmaal op de radar van FC Rijnvogels werd het tijd om een stap hogerop te maken en dat heeft hem tot nu toe nog geen windeieren gelegd.

Met het aanblijven van Jacco spreekt Rijnvogels zijn vertrouwen uit aan deze talentvolle verdediger die nog lang niet zijn plafond heeft bereikt op De Kooltuin. We feliciteren Jacco met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog heel veel mooie momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Fijn dat je bij de Rijnvogels familie blijft!

Technische commissie FC Rijnvogels

 

30/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media