HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Jaartje erbij voor sterkhouder Roy van Leeuwen

De spelerscarrousel draait weer op volle toeren op sportpark De Kooltuin de volgende speler die heeft bijgetekend is Roy van Leeuwen. De vleugelflitser is al jaren een sterke en constante kracht bij ons vlaggenschip en gaat alweer op voor zijn zesde seizoen bij FC Rijnvogels.

De pijlsnelle buitenspeler was vorig seizoen één van de sterkhouders in het elftal wat de titel in de Hoofdklasse wist binnen te halen. De 28-jarige Rijnsburger kwam in de zomer van 2018 over van Rijnsburgse Boys en deed wat veel spelers doen in Katwijk aan den Rijn. Vlieguren maken, speelminuten opstapelen en zich door ontwikkelen om tot volle wasdom te komen. Steeds maar weer laat Roy zien dat hij zijn plafond nog lang niet bereikt heeft. Ook in de 3e Divisie rijgt hij de assists aan elkaar en pikt hij ook zijn doelpuntjes mee. Maar vooral is de rechtspoot één van de stille krachten in het team van Thomas Duivenvoorden. Een zeer belangrijke schakel heeft bijgetekend en dat laat ook zien dat onze club een warm bad is voor spelers uit de regio.

Wij feliciteren Roy met het verlengen van zijn contract en wensen hem nog veel mooie jaren en momenten toe bij onze warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

08/12/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media