HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS: Jaap van Duijn ook volgend jaar actief op De Kooltuin!

Jaap van Duijn speelt ook volgend seizoen bij FC Rijnvogels. De klasbak gaat op voor zijn derde seizoen op De Kooltuin. Dit seizoen is Jaap erg belangrijk voor zijn club, hij strooit met assists en de doelpunten beginnen ook te vallen. De 27-jarige linksbuiten is één van de toonaangevende spelers van dit jaar in de hoofdklasse en we zijn dan ook verguld dat Jaap zijn handtekening heeft gezegd voor een nieuwe verbintenis van één seizoen. De kersverse vader speelde in het verleden voor Feyenoord, PSV, ADO Den Haag, Quick Boys, Spakenburg en alvorens hij naar De Kooltuin trok voor VV Noordwijk. Vorig seizoen maakte hij in 22 optredens 8 doelpunten voor FC Rijnvogels en ook dit seizoen schiet de teller al aardig in de dubbele cijfers.

 

Selectie FC Rijnvogels 2018/2019:
Kevin Wijmer, Jeffrey Verkerk, Ricardo de Vlugt, Robbin van Dijk, Ryan Lugtigheid, Luuk Slegt, Lesley Kluivers, Joey Lauhouh, Jaap van Duijn, Jimmy Simons (trainer)

Nieuw: Arie van der Niet (RCL), Niek Ossevoort (Rijnsburgse Boys), Max van Steen (Quick Boys), Dirk-Jan vd Oever (Rijnsburgse Boys), Jan de Bruin (Quick Boys), Arie de Vreugd (Quick Boys), Jesse Driebergen (Quick Boys)

Vertrekkende spelers:
Joost Leonard (per direct gestopt), Ivailo Staal (QuickBoys), Wesley de Ruiter (stopt), Oliver Rifai (onbekend), Mart Spierdijk (UVS), Wouter Soomer (onbekend), Jim Havenaar (onbekend), Arno Dijkstra (VVSB), Bright Ampong (onbekend)

13/02/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media