HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden verlengt contract   

De technische commissie is blij en verheugd te kunnen melden dat hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden ook volgend seizoen de scepter zwaait bij ons vlaggenschip. De 35-jarige oefenmeester streek in de zomer van 2020 neer op De Kooltuin en zal opgaan voor zijn derde seizoen bij FC Rijnvogels.
Waar COVID-19 in het eerste jaar van de trainer oorzaak was van het stop zetten van de competitie werd in het nieuwe seizoen al snel duidelijk dat zijn ploeg door ging waarmee het was geëindigd. Van meet af aan werd met een attractieve speelstijl de tegenstander bestreden. Na tien wedstrijd in de Hoofdklasse staat Rijnvogels op de derde stek, maar wel met de minste verliespunten. Bovenal doet de ploeg aan klantenbinding door aantrekkelijk en avontuurlijk voetbal op de mat te leggen. De toeschouwers komen handenwrijvend naar De Kooltuin omdat er gegarandeerd een mooie voetbalmiddag op het programma staat. De hoofdtrainer heeft daar met zijn visie en werkwijze een groot aandeel in en Rijnvogels is dan ook erg blij dat het wederom vroeg in het seizoen tot contractverlenging is gekomen.
We feliciteren Thomas met zijn derde seizoen bij FC Rijnvogels en wensen hem voor de huidige en komende termijn heel veel succes toe bij onze mooie vereniging. Op naar nog veel meer mooie momenten.
Technische commissie FC Rijnvogels

20/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media