HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Hoofdtrainer Dogan Corneille en assistent Joost den Hollander verlengen contract

Hoofdtrainer en assistent zetten de fijne samenwerking met FC Rijnvogels voort

De technische commissie van FC Rijnvogels is voor de feestdagen beginnen druk bezig om de eerste stappen te zetten als het gaat om de selectie voor volgend seizoen. Daarom is het fijn dat hoofdtrainer Dogan Corneille zijn contract heeft verlengd en ook na de zomer aan het roer zal staan bij FC Rijnvogels. Hij heeft getekend voor 1 extra seizoen. Ook assistent trainer Joost den Hollander zal langer aan FC Rijnvogels verbonden zijn. De verbintenis met de van Quick Boys overgekomen trainer wordt met 2 seizoenen verlengd.

Dogan Corneille zette afgelopen zomer zijn eerste stappen op De Kooltuin en voelt zich als een vis in het water in Katwijk aan den Rijn. Hij heeft zich snel laten opnemen in de Rijnvogels familie en staat dan ook midden in de vereniging. De geboren en getogen Limburger doet het goed in zijn eerste seizoen bij ons vlaggenschip nadat hij vorig seizoen de deur achter zich dicht trok na een succesvolle periode bij Excelsior Maassluis. Met nog 1 wedstrijd te spelen in de 3e Divisie heeft zijn ploeg zich weten te vestigen in de brede subtop, waar het elke week stuivertje wisselen is.

Joosten den Hollander kwam dit seizoen over van Quick Boys waar hij de Onder 18 lichting onder zijn hoede had. De ambitieuze trainer doet het uitstekend op De Kooltuin en de technische commissie heeft dat vertrouwen uitgesproken met het verlengen van zijn contract voor maar liefst 2 seizoenen. Als voetballer kwam Joost onder andere uit voor regioclubs Foreholte en UDO, maar al snel begon hij zich te interesseren in het trainersvak en heeft daar mooie stappen in weten te maken. Als rechterhand van Dogan Corneille levert hij uitstekend werk en ontwikkeld zich snel. Een prima match dus en we zijn dan ook blij dat de samenwerking een vervolg gaat krijgen.

De technische commissie feliciteert Dogan en Joost met hun contractverlenging en zijn ontzettend trots dat de fijne samenwerking een vervolg gaat krijgen. Fijn dat jullie nog een tijd aan de Rijnvogels familie verbonden zullen blijven.

Technische commissie FC Rijnvogels

 

15/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media