HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Goaltjesdief Sieb Rutgers komt over van RCL

Wederom kan de technische commissie melding maken van een jonge aanvallende aanwinst. De 19-jarige Sieb Rutgers komt na de zomer FC Rijnvogels versterken. Sportpark De Bloemerd wordt in geruild voor De Kooltuin en het shirt van RCL voor dat van FC Rijnvogels. Met de komst van de talentvolle Leiderdorper haalt Rijnvogels een groei briljant in huis wat in Katwijk aan den Rijn zich kan gaan bewijzen op landelijk niveau.

Sieb Rutgers is geboren en getogen in Leiderdorp en heeft de gehele jeugdopleiding bij RCL doorlopen. Al vanaf de jongste jeugd was duidelijk wat het handelsmerk van de ambitieuze aanvaller was: doelpunten maken. Als B-junior maakte de spits een klein uitstapje naar UVS, bekend om zijn befaamde jeugdopleiding op topniveau. Twee leerzame jaren verder keerde hij dit seizoen terug bij RCL waar hij in zijn eerste jaar bij de senioren direct een basisplaats wist te veroveren en de doelpunten vielen weer als rijpe appelen van de boom. Met de komst van Sieb Rutgers bewijst Rijnvogels eens te meer dat het jonge talenten uit de regio de kans geeft om op landelijk niveau tot volle wasdom te komen en daarin wordt hard werken beloond.

We feliciteren Sieb met deze mooie stap in zijn carrière en wensen hem alvast heel veel succes bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!

Technische commissie FC Rijnvogels

 

10/04/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media