HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS FC Rijnvogels verlengt met sterkhouders Jesse Driebergen en Maarten Reyneveld

FC Rijnvogels en Jesse Driebergen hebben overeenstemming bereikt met het verlengen van het contract. Vijf seizoenen geleden kwam Jesse over van Quick Boys en hij staat bekend om zijn onverzettelijkheid. Bovendien weet Driebergen vaak de voetballende oplossing te vinden. Vorig jaar vooral spelend op het middenveld, dit jaar een rol als linksback. Eerder doorliep de linksbenige Driebergen de jeugdopleiding bij Feyenoord waarna hij op Nieuw Zuid zijn doorbraak kende.

Dit seizoen is Jesse geblesseerd geraakt en staat al een tijd aan de kant. Hij hoopt aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen weer fit op het veld te staan.

Ook spits Maarten Reyneveld blijft langer op De Kooltuin. Net als Jesse staat ook Maarten al een tijd aan de kant door een zware knieblessure. Maarten zelf hoopt dit seizoen nog minuten te kunnen maken in het eerste elftal.

De goalgetter debuteerde bij ARC, verdiende een overstap naar ADO Den Haag en beproefde daarna zijn geluk bij Rijnsburgse Boys. Op zoek naar speelminuten koos hij in de zomer van 2020 voor een vertrek naar FC Rijnvogels. Dit bleek al snel een schot in de roos voor beide partijen. De rechtsbenige Reyneveld rijgt de goals aan elkaar en de ene is van nog hogere kwaliteit dan de ander.

De technische commissie is dan ook erg blij en trots dat beide heren het contract hebben verlengd en hopen beide spelers weer snel te bewonderen op het veld!

Technische commissie FC Rijnvogels

21/12/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media