HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Eén speler blijft en de andere slaat zijn vleugels uit

Peer van Paasen blijft, Max de Haas vertrekt bij FC Rijnvogels

De technische commissie is druk bezig met de vorming van de selectie voor de komende jaargang en daarbij is weer nieuws te melden. Max de Haas zal na twee leerzame seizoenen FC Rijnvogels gaan verlaten en Peer van Paasen blijft FC Rijnvogels trouw.

Peer van Paassen
De pas 23-jarige middenvelder kwam in de zomer van 2020 met veel ambities binnen bij FC Rijnvogels maar helaas sloeg al snel het noodlot toe. Een gescheurde kruisband hield de spelmaker lang aan de kant. Een operatie en een revalidatietraject van ongeveer een jaar verder maakte Peer richting de winterstop zijn eerste speelminuten in de 3e Divisie. Iets waar hij logischerwijs al die tijd keihard voor heeft gewerkt. Rijnvogels gelooft in de potentie van de rechtspoot en is blij dat hij zijn contract heeft verlengd wat hem tot juni 2024 aan onze club verbindt. Peer heeft zijn wieg staan bij Voorschoten ’97 waar hij vanuit de jeugdopleiding, met een uitstapje bij ADO Den Haag, doorstootte naar het eerste elftal en zich in de kijker wist te spelen bij FC Rijnvogels.

Max de Haas
Een andere talentvolle speler gaat zijn heil juist ergens anders zoeken. De linker verdediger maakte al op 19-jarige leeftijd vanuit de befaamde jeugdopleiding van Alphense Boys de overstap naar FC Rijnvogels. Daarnaast heeft hij ook deel uit gemaakt van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Vorig jaar kwam hij binnen bij FC Rijnvogels en maakte gelijk het ultieme mee op sportpark De Kooltuin. Het werd een legendarisch seizoen waar we nog heel lang warme gevoelens van zullen krijgen. In het eerste elftal speelde Max vooral op linksback. Nu zal hij zijn vleugels gaan uitslaan en zich elders verder gaan ontwikkelen.

We feliciteren Peer met het verlengen van zijn contract en ondanks dat we pas op de helft van de competitie zitten bedanken we Max alvast voor zijn bewezen voor FC Rijnvogels. We gaan er eerst nog een mooi half jaar van maken bij onze mooie en warme vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

16/01/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media