HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Edin Bibuljica nieuwste aanwinst voor vlaggenschip

De technische commissie is blij en trots te melden dat het Edin Bibuljica deze zomer aansluit bij FC Rijnvogels. De defensieve middenvelder heeft een voetbalverleden in de gemeente Katwijk bij onze buurman op De Krom en komt over van FC Boshuizen.

Edin Bibuljica is 22 jaar en heeft zo goed als zijn hele jeugdopleiding bij Feyenoord genoten. In Rotterdam-Zuid heeft hij alle jeugdelftallen doorlopen. Na zijn periode bij de stadionclub kwam hij uit voor de befaamde jeugdploegen van Alphense Boys, twee leerzame seizoenen volgden en de stap naar de senioren werd gemaakt bij VV Katwijk. Op De Krom kon hij zich doorontwikkelen bij Katwijk O21 en daarna vlieguren maken op het hoogste amateurniveau van Nederland. Leuk detail is dat Edin zijn officieuze debuut voor VV Katwijk maakte in een voorbereidingswedstrijd tegen FC Rijnvogels en daarbij ook gelijk zijn eerste doelpunt maakte voor de oranjehemden. Na zijn periode bij de huidige kersverse kampioen van de 2e Divisie sloot hij aan bij FC Boshuizen om nu weer een mooie stap omhoog te maken op de ladder van het amateurvoetbal.
Wij feliciteren Edin met deze mooie stap in zijn carrière en wensen hem alvast heel veel succes bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!
Technische commissie FC Rijnvogels

15/06/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media