HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Drie spelers zullen De Kooltuin verlaten 

De wegen tussen Arie de Vreugd, Brian Thong, Axel Wendt en FC Rijnvogels zullen na de zomer gaan scheiden. Na goed overleg met de spelers zullen zij voor volgend seizoen op zoek gaan naar een club.

Arie de Vreugd diende het langst van de drie ons vlaggenschip. De 25-jarige centrale verdediger kwam in de zomer van 2018 over van buurman Quick Boys en was zeker in zijn eerste seizoen een vaste basisklant. De krachtige, harde en kopsterke stopper had in het tweede seizoen pech met blessures en door het eerder stop zetten van de competitie kwam hij een stuk minder in actie. Dit seizoen stond de Katwijker in de basis tegen Portugaal en Capelle.

Na twee jaar zal ook Brian Thong de deuren van De Kooltuin achter zich dicht trekken. Centraal op het middenveld is de in Thailand geboren Thong altijd een zeer betrouwbare kracht geweest die de balans in het elftal bewaakte. De 27-jarige middenvelder kwam in 2019 over van het Leidse Lugdunum waar hij het plezier in het voetbal terug vond na in zijn jeugd onder andere Roda JC en Feyenoord diende.

Het huwelijk tussen Axel Wendt en Rijnvogels kent na één seizoen een einde. De ambitieuze multifunctionele speler kwam afgelopen zomer over van VV Noordwijk op zoek naar speelminuten op landelijk niveau. De middenvelder is een echte verbindingsspeler die onder andere door zijn loopvermogen en goede pass het verschil kan maken. Helaas voor Axel heeft de samenwerking niet gebracht waar vooraf op werd gehoopt en gaat hij volgend seizoen voor een nieuwe uitdaging bij een andere club.

De technische commissie bedankt Arie, Brian en Axel voor hun inzet voor onze mooie vereniging en wensen ze het allerbeste toe bij het voortzetten van hun voetbalcarrière.

Technische commissie FC Rijnvogels

16/01/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media