HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS: Drie spelers tekenen bij, Spierdijk vertrekt

Veel nieuws deze zaterdagmiddag op selectiegebied met zowel goed als slecht nieuws. Deze week is bekend geworden dat Luuk Slegt, Lesley Kluivers en Ryan Lugtigheid nog een seizoen het shirt van FC Rijnvogels zullen dragen. Helaas gaan we aan het eind van het seizoen afscheid nemen van Mart Spierdijk. De sympathieke verdediger keert volgend seizoen terug bij zijn jeugdliefde UVS.
Luuk Slegt is deze zomer overgekomen van PEC Zwolle en heeft zich na een vervelende blessure toch op een positieve manier kunnen manifesteren binnen het elftal. Het wordt het tweede seizoen op De Kooltuin van de dynamische middenvelder, die de jeugdopleiding van FC Twente doorliep. De energie en het voetballend vermogen wat de jongeling aan het elftal toevoegd is wat de supporters graag zien.
Ryan Lugtigheid gaat ook op voor zijn tweede seizoen op De Kooltuin. De begaafde middenvelder, die dit seizoen ook zijn minuten heeft gemaakt als linksback, is met de club een contractverlenging van een jaar overeengekomen. Dat de linkspoot op het moment stappen maakt is duidelijk. Vorig seizoen nog acterend in de 2e klasse met RKDEO en dit seizoen bijna altijd een zekerheidje op het wedstrijdformulier in de hoofdklasse. De club is dan ook erg blij met nog een jaar Ryan Lugtigheid bij ons mooie cluppie.
Ook de jonge Lesley Kluivers heeft bijgetekend bij FC Rijnvogels. De jongeling kwam vorig seizoen over van FC Boshuizen en ziet De Kooltuin als een veilige haven om zijn talent tot volle wasdom te laten komen. Ook Lesley is met de technische commissie een contractverlenging overeengekomen van een seizoen.
Helaas moeten we volgend seizoen afscheid nemen van Mart Spierdijk. De 24-jarige stopper kiest voor zekerheid en gaat terug naar zijn oude liefde UVS. Het is het tweede seizoen van Mart bij FC Rijnvogels. Vorig seizoen speelde de kopsterke verdediger liefst 27 wedstrijden in de 3e Divisie waarvan 25 als basisspeler waarin hij op een rode kaart tegen Jong FC Groningen telkens de 90 minuten vol maakte. Dit seizoen wisselt de Leidenaar de bank af met basisplaatsen. De cirkel is rond voor Mart, want hij gaat spelen bij de club waar het allemaal begon. Via ADO Den Haag, VV Katwijk en FCR is hij vanaf volgend seizoen weer terug op het oude nest.

03/02/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media