HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Dogan Corneille stopt per direct bij Rijnvogels

Helaas moeten FC Rijnvogels en Dogan Corneille per direct afscheid van elkaar nemen. De hoofdtrainer heeft aangegeven dat hij door gezondheidsproblemen zijn taken niet meer naar behoren uit kan voeren en daardoor zijn functie bij onze club neer moet leggen. Uiteraard leeft FC Rijnvogels erg mee met Dogan, wensen hem een goed herstel toe en heel veel sterkte in de stappen die hij daarvoor moet gaan zetten.

Dogan Corneille kwam afgelopen zomer in dienst op sportpark De Kooltuin als opvolger van de naar Quick Boys vertrokken Thomas Duivenvoorden. De ervaren trainer had daarvoor onder andere Excelsior Maassluis, VV Noordwijk en IJsselmeervogels onder zijn hoede. De samenwerking met de sympathieke Limburger liep gesmeerd en hij liet zich snel opnemen in de Rijnvogels familie. De prestaties in de 3e Divisie waren voldoende en halverwege december was iedereen in zijn nopjes met het verlengen van het contract wat de oefenmeester nog een seizoen aan FC Rijnvogels liet verbinden. Helaas loopt dat nu anders en dat is voor iedereen heel erg jammer.

Via deze weg willen wij Dogan bedanken voor zijn werk en inzet voor FC Rijnvogels met als allerbelangrijkste heel veel sterke wat betreft zijn gezondheid, dat is immers het allerbelangrijkste.

De technische commissie zal direct hard aan de slag gaan om op korte termijn een geschikte opvolger te vinden.

Technische commissie FC Rijnvogels.

 

22/01/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media