HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Dogan Corneille nieuwe trainer FC Rijnvogels

Dogan Corneille nieuwe trainer FC Rijnvogels

 

FC Rijnvogels diende dus na het vertrek van Thomas Duivenvoorden naar buurman Quick Boys op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer en heeft met ingang van het voetbalseizoen 2023-2024 in de persoon van Dogan Corneille snel de gewenste opvolging gevonden.

Voor de voetballiefhebber is Dogan zeker geen onbekende in het (amateur) voetbal.  De geboren en getogen 48-jarige Venlonaar heeft jarenlang bij de plaatselijke VVV betaald voetbal gespeeld. Ook als speler heeft hij bij diverse grootmachten in het amateurvoetbal zijn kunsten vertoond waar hij bij IJsselmeervogels zelfs algeheel landskampioen werd.

Ook in de trainerswereld is Dogan zeker geen onbekende. Dit zijn seizoen staat hij al voor het vijfde achtereenvolgende jaar voor de groep van 2e Divisionist Excelsior Maassluis. Hiervoor heeft hij o.a. in de regio ook vv Noordwijk onder zijn hoede gehad om na die periode aan de slag te gaan als assistent-trainer bij het in de Eredivisie uitkomende Willem II. Voor de aan een kruisband blessure herstellende Jesse Driebergen is het ook een trainer die hij in de jeugd bij Feyenoord al heeft meegemaakt. Kortom, een schat aan ervaring en wij zijn als Technische Commissie zeer content dat wij iemand als Dogan Corneille kunnen presenteren!

Dogan staat bekend om zijn om zijn no nonsens aanpak waarbij er altijd ruimte is om met elkaar te overleggen over het hoe en waarom. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg…  de in het dagelijks leven Exploitatie manager van alle sportvoorzieningen bij de gemeente Den Haag is zelf ook verheugd om bij ons aan de slag te gaan getuige zijn mooie woorden richting onze club.

“Een hele mooie club met een passende ambitie. Thomas heeft het in de laatste jaren uitstekend neergezet en ik hoop daarop voort te kunnen borduren de komende jaren. Met strijd, passie en energie als basis”

Dogan zal dus straks ook nauw worden betrokken bij het selectiebeleid. Echter heeft hij, zeer terecht, ook te kennen gegeven dat hij zijn periode bij Excelsior Maassluis succesvol wenst af te sluiten. Zoals hij zelf zegt: Ik hoop bij de FC Rijnvogels hetzelfde gevoel te ervaren zoals ik dat al jaren lang bij Excelsior Maassluis ervaar. Een warme club waar ik vijf hele mooie jaren heb beleefd en nog steeds met veel plezier aan het werk ga. Dit hoop ik bij de FC Rijnvogels eveneens te vinden en ben ook heel erg nieuwsgierig naar de voor mij wat minder bekende Derde Divisie. Een nieuw avontuur dus! Voor nu weer de focus op mijn huidige club en zie uit naar een mooie en vruchtbare samenwerking met FC Rijnvogels die ik nog veel succes wens in het verdere verloop van de competitie.

Dit is natuurlijk geheel wederzijds en middels deze korte kennismaking met Dogan Corneille zien wij reikhalzend uit naar onze samenwerking!

Technische commissie FC Rijnvogels

 

 

08/11/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media