HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Doelman Arie van der Niet blijft bij Rijnvogels

De technische commissie en Arie van der Niet hebben het contract met de goalie voor één jaar verlengd. Arie kwam in de zomer van 2018 over van RCL uit Leiderdorp. Dit jaar bewees de doelman zich als uitstekende vervanger van de geblesseerd geraakte Yannick Augustinus en met slechts veertien tegentreffers is hij de op één na minst gepasseerde doelman in de Hoofdklasse A. Een uitstekende prestatie.

Zijn roots liggen op Nieuw Zuid waar hij de gehele jeugdopleiding in de hoogste elftallen heeft doorlopen. Na één seizoen onder de lat op sportpark De Bloemerd bij de Leidsche Racing Club stapte hij over naar sportpark De Kooltuin. In zijn eerste drie seizoenen was de 24-jarige Katwijker voornamelijk reservekeeper bij ons vlaggenschip, tot dit seizoen waarin hij zijn kans heeft gepakt en het tot dusver uitstekend doet. De dertien optredens in de competitie met ook nog eens vier clean sheets smaakt natuurlijk naar meer en daar zal de sluitpost alles voor aan de kant gaan zetten. Met meer dan genoeg vertrouwen in elkaar is een verlenging van zijn verblijf bij FC Rijnvogels niet meer dan logisch.

FC Rijnvogels is zeer verheugd met het aanblijven van Arie van der Niet en feliciteren hem met het verlengen van zijn contract. Op naar het vijfde seizoen bij onze mooie en warme vereniging!

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media