HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Dirk-Jan van den Oever en Jesse Driebergen blijven Rijnvogels trouw

Sterkhouders gaan op voor hun vijfde seizoen

Nadat eerder hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden zijn jawoord had gegeven voor het seizoen 2022/2023 is de technische commissie van FC Rijnvogels hard aan de slag gegaan met de inrichting van de selectie komende jaargang. Aanvoerder Dirk-Jan van den Oever en Jesse Driebergen zullen op gaan voor hun vijfde seizoen op sportpark De Kooltuin.

Beide sterkhouders zijn niet meer weg te denken bij ons vlaggenschip. Dirk-Jan van den Oever kende in zijn eerste seizoenen nog wat blessureleed maar dat is achter de rug en heeft sinds twee seizoenen zelfs de aanvoerdersband om de arm. Deze zit hem als gegoten. De rechtsback kwam vijf jaar geleden over van Rijnsburgse Boys en is met zijn 29 jaar één van de ervaren krachten in de nog jonge ploeg van FC Rijnvogels.

Jesse Driebergen zocht het in 2018 een deurtje verder toen hij van Quick Boys overstapte naar FC Rijnvogels. De middenvelder is één van de parels binnen het elftal van trainer Thomas Duivenvoorden en is zo’n speler die je als eerste op het wedstrijdformulier zet. De linksbenige Driebergen doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en heeft nu via Nieuw Zuid een stevig nest gevonden op sportpark De Kooltuin.

Met het binden van deze bepalende spelers geven zij het signaal af dat ze zich thuis voelen op sportpark De Kooltuin. De technische commissie is dan ook in hun nopjes met het bijtekenen van Dirk-Jan en Jesse. Op naar een nog mooier vijfde seizoen!

Wij feliciteren Dirk-Jan en Jesse met het verlengen van hun contract!

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media