HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Derde seizoen voor Kasper Michel!

Wederom heel goed nieuws vanaf het selectiefront van ons vlaggenschip. Kasper Michel heeft zijn contract verlengd en zal ook volgend seizoen de kleuren van FC Rijnvogels. Dat is heel goed nieuws, want de ervaren verdediger is ontzettend belangrijk voor het team van trainer Thomas Duivenvoorden. De 29-jarige centrale verdediger beschikt over de nodige ervaring op niveau. In het verleden waren Voorschoten ’97, Noordwijk en Alphense Boys de clubs waar hij een uitstekende indruk achter liet en op De Kooltuin is dat niet anders.

Kasper Michel kwam in de zomer van 2020 binnen bij FC Rijnvogels en staat eigenlijk altijd op het wedstrijdformulier ondanks dat de concurrentie groot is op defensief vlak. Dit seizoen werd de betrouwbare kracht regelmatig als controlerende middenvelder opgesteld en ook die rol vulde hij uitstekend in. Een hele belangrijke schakel dus in de ook dit seizoen goed geoliede machine van ons vlaggenschip.

Wij feliciteren Kasper met het verlengen van zijn contract en we zijn blij dat hij zich thuis voelt binnen de Rijnvogels familie.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media