HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Dennis Bakker akkoord voor volgend seizoen

De technische commissie heeft wederom goed nieuws te melden met het ja-woord van sterkhouder Dennis Bakker voor het seizoen 2023/2024. De aanvallende middenvelder is belangrijker dan ooit voor zijn ploeg en gaat na de zomer alweer zijn vijfde seizoen in bij FC Rijnvogels.

De 27-jarige rechtspoot uit Amstelveen zette medio 2019 zijn eerste stappen door de poort op sportpark De Kooltuin en heeft zich geweldig ontwikkeld in de afgelopen seizoenen. Van de 1e klasse naar de hoofdklasse en ook de 3e Divisie lijkt niet zijn plafond te zijn. Rijnvogels is dan ook erg blij dat het nog een jaar kan genieten van Dennis bij ons vlaggenschip. Dit seizoen kwam hij in bijna alle wedstrijden als basisspeler aan de aftrap en de teller staat daarnaast alweer op 8 doelpunten. Uitstekende cijfers dus en daarmee trekt hij de lijn van het kampioensjaar fantastisch door. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet de immens belangrijke goals in de uitwedstrijden tegen Capelle en ARC van vorig seizoen?

We feliciteren Dennis met nog een jaar FC Rijnvogels en wensen hem nog meer mooie momenten samen met ons bij onze warme en gezellige vereniging.

Technische commissie FC Rijnvogels

 

01/02/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media