HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Defensie vlaggenschip wordt tweemaal versterkt

De technische commissie van FC Rijnvogels is blij en trots te melden dat het weer twee ambitieuze en talentvolle spelers aan zich heeft weten te binden voor volgend seizoen. Boet Ligtvoet zal overkomen van Quick Boys en Max de Haas van Alphense Boys. Beide nieuwe krachten zijn op hun best in de verdediging.
De 20-jarige Boet Ligtvoet ruilt sportpark Nieuw Zuid in voor De Kooltuin. De wieg van de linkspoot staat in Voorhout en logischerwijs werden de eerste stappen binnen de witte krijtlijnen dan ook gezet bij Foreholte. Maar sinds 2015 werd het rood-wit ingeruild voor het groen-geel van ADO Den Haag. Na een aantal mooie seizoenen kwam er een einde aan het profavontuur en ging hij naar de Onder 19 van Quick Boys. Dit seizoen komt de verdediger uit voor het nieuw opgezette Onder 21 elftal in een sterke competitie (Divisie 4) met teams uit het hele land, waaronder veel BVO’s.
Max de Haas maakt de stap van Alphense Boys naar FC Rijnvogels. De linkspoot wordt in augustus 20 jaar en is een grote belofte op zijn positie. Geboren in Leimuiden kwam Max al vroeg in de gerenommeerde jeugdopleiding van Alphense Boys terecht, één van de beste uit de regio. In de D1 van Alphense Boys hadden de scouts genoeg gezien en maakte hij een mooie transfer naar Sparta Rotterdam. Tot op zijn 18e speelde hij op Het Kasteel om daarna terug te keren op het oude nest. Hij maakte zijn debuut in de hoofdmacht van de zondag hoofdklasser en speelt dit seizoen op topniveau (Divisie 2) in de Onder 21 competitie tegen onder andere de leeftijdsgenoten van Vitesse, PEC Zwolle en Willem II. Een prachtig podium om jezelf te ontwikkelen.
Zowel Boet als Max feliciteren wij met hun stap naar FC Rijnvogels en we zijn trots dat deze twee toptalenten ons vlaggenschip komen versterken. Van harte welkom bij onze warme en mooie vereniging.
Technische commissie FC Rijnvogels

23/01/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media