HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | De staf rondom het eerste blijft in tact

Waar het totaalplaatje bij de spelersgroep steeds completer wordt is het bij de staf rondom het eerste elftal niet anders. De technische commissie kan met trots melden dat de stafleden allemaal hun ja-woord hebben gegeven voor volgend seizoen. Met eindelijk weer een volledig seizoen te kunnen afwerken hebben deze mannen fantastisch werk geleverd voor ons vlaggenschip. Het was dan ook een belangrijke zaak dat alle stafleden ook na de zomer aanbleven in hun functie.

Assistent trainer | Theo Scholte
Afgelopen zomer teruggekeerd op het oude nest als rechterhand van hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden en vanaf minuut 1 voelt het voor Theo Scholte alsof hij nooit is weggeweest van sportpark De Kooltuin. Als speler maakte hij de opmars van KRV, één van de voorlopers van FC Rijnvogels, mee op de amateurladder. Het waren mooie seizoenen waarin KRV promoveerde van de 4e klasse naar de 1e klasse. Met de terugkeer van Theo heeft Rijnvogels een ervaren kracht teruggehaald die zowel als speler en als trainer zijn strepen heeft verdiend in Katwijk aan den Rijn. Beide partijen hoefde dan ook niet lang te twijfelen om er nog een seizoen aan vast te plakken.

Assistent trainer | Reinier Haasnoot 
Sinds twee seizoenen een belangrijke pion in de staf van trainer Thomas Duivenvoorden. Met het aanstellen van Reinier Haasnoot heeft het eerste elftal heel veel winst geboekt op het gebied van videoanalyse. Een extra poot aan de tafel om het team beter te laten spelen en met die bijdrage is hij medeverantwoordelijk voor de huidige positie in de top van de hoofdklasse. Daarnaast heeft de jonge trainer zich dusdanig doorontwikkeld dat hij ook op het trainingsveld van grote waarde is. Reinier is een kind van de club, heeft zijn hele leven bij FC Rijnvogels gevoetbald en een aantal jaar geleden begonnen als jeugdtrainer. Daarin ontwikkelde hij zich dusdanig dat de stap naar het eerste elftal een terechte beloning was.

Keeperstrainer | Teun van Duivenbode 
Het langstzittende staflid is niemand minder dan Teun van Duijvenbode. De keeperstrainer is een kind van de club, als 16-jarige begonnen bij KRV en kent de klappen van de zweep met onder andere twee landstitels in de top van het amateurvoetbal bij buurman VV Katwijk. Na zijn actieve keepers carrière begon Teun als eindverantwoordelijke van de keepers bij de selectie van FC Rijnvogels. Sinds jaar en dag een vaste en zeer gewaardeerde kracht. Volgend seizoen wordt alweer het zeventiende seizoen van Teun bij ons vlaggenschip en is daarmee de nestor van de technische staf.

Begeleidingsstaf | Dave de Jong, Gerbrand Kuipers en Frank Schmermbeck
Ze zijn het kloppend hart achter al het reilen en zeilen rondom het eerste elftal. De trainers en spelers moeten bezig zijn met het spelletje, de begeleidingsstaf regelt de rest. En dat doen ze fantastisch want alles is altijd tot in de puntjes geregeld.

Dave de Jong is de drijvende kracht met de meeste dienstjaren als teammanager. Zijn wortels liggen bij MVKV, één van de voorlopers van FC Rijnvogels, waar hij als spits het eerste elftal diende. Op De Kooltuin beleefde hij vanaf de bank alle successen van ons vlaggenschip mee, het wordt voor Dave alweer zijn veertiende seizoen bij het eerste elftal. Nog een Rijnvogel man pur sang is Gerbrand Kuipers. Als er één voorbeeld is van een persoon die de club door en door kent dan is het Gerbrand wel. Sinds vier seizoenen is hij nu ook een belangrijke schakel in de begeleidingsstaf van FC Rijnvogels en doet dat zoals al zijn taken bij onze mooie club met veel plezier en passie. Ook Frank Schermbeck blijft aan bij het eerste elftal. Frank is drie jaar geleden ingestroomd bij het team en maakt het trio compleet. Al vele jaren is Frank al actief op De Kooltuin en ook deze functie past perfect bij hem. De vele taken zijn op deze manier goed verdeeld. Never change a winning team is op deze drie mannen wel van toepassing.

Medische staf | Dirk Koopman 
Aan het hoofd van de medische staf staat Dirk Koopman, die al meer dan tien jaar de verzorger en hersteltrainer is bij Heren 1. Dirk is het kloppend hart van de medische staf en sinds het seizoen 2010/2011 actief bij FC Rijnvogels. Altijd vriendelijk, een luisterend oor voor de spelers en altijd enthousiast om anderen te helpen. Kortom: de Valkenburger is niet meer weg te denken bij Rijnvogels. De technische commissie is dan ook erg trots Dirk Koopman volgend seizoen een belangrijke rol gaat vervullen in de medische staf van onze mooie en warme vereniging, want ook bij hem stroomt het Rijnvogelbloed door de aderen.

De technische commissie feliciteert alle stafleden met het aanblijven bij het eerste elftal en wensen hen heel veel plezier en succes toe in het nieuwe seizoen.

Technische commissie FC Rijnvogels

30/03/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media