HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | De Bruin en Wijdenbosch verlaten FC Rijnvogels

Er is een tijd van komen en helaas ook een tijd van gaan. Na de zomer zullen Jan de Bruin en Derrin Wijdenbosch hun heil ergens anders gaan zoeken.

Jan de Bruin heeft drie seizoenen het shirt van onze club gedragen. De 25-jarige middenvelder is een voorbeeld voor velen zoals we graag zien bij FC Rijnvogels. Zowel binnen als buiten het veld. De Katwijker kwam in het seizoen 2018/2019 naar De Kooltuin en staat bekend om zijn onverzettelijkheid en fluwelen traptechniek. Op Sportpark Nieuw Zuid stond de wieg van Jan, waar hij de hele jeugdopleiding doorliep. Na Quick Boys en FC Rijnvogels gaat Jan nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Derrin Wijdenbosch zal na één seizoen op zoek gaan naar een andere club. De 24-jarige centrale wil dichterbij zijn woonplaats gaan voetballen. De voetbalcarrière van Derrin begon in de jeugd van Stormvogels en bracht hem via de jeugd van ADO Den Haag naar de Bollenstreek. Twee jaar geleden wisselde hij van eersteklasser Fortuna Wormerveer naar SJC. Ondanks een aanzienlijk aantal wedstrijden die hij in de hoofdmacht van onze streekgenoot speelde bleef zijn tijd bij SJC beperkt tot één seizoen. Dit geldt nu ook voor zijn verblijf bij FC Rijnvogels, waar Derrin een solide indruk achter liet bij de speelminuten die hij kreeg bij ons vlaggenschip.

Over een half jaar eindigt het verblijf van Jan en Derrin op De Kooltuin. We bedanken hen voor hun inzet voor FC Rijnvogels en wensen hen heel veel plezier in de nabije toekomst.

Technische commissie FC Rijnvogels

03/01/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media