HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | De begeleidingsstaf rond het eerste elftal blijft in tact

Ze zijn het kloppend hart achter al het reilen en zeilen rondom het eerste elftal: de begeleidingsstaf. Naast de voetbalmensen moeten alle andere zaken bij het team, tijdens wedstrijden en trainingen tot in de puntjes geregeld zijn. Dave de Jong, Gerbrand Kuipers en Frank Schmermbeck zijn ook volgend seizoen actief in deze functie.
Dave de Jong 
De nestor als het gaat om het aantal dienstjaren in het begeleidingsteam bij ons vlaggenschip. Zijn roots zijn geworteld bij MVKV, een van de voorlopers van FC Rijnvogels, waar hij als spits voor de goals zorgde bij het eerste elftal. Op De Kooltuin beleefde hij alle successen van het eerste elftal als staflid vanaf de bank. De teller staat inmiddels op elf seizoen en het dozijn wordt aankomend seizoen dus vol gemaakt
Gerbrand Kuipers
Nog een Rijnvogel man pur sang. Als er een goed voorbeeld is van mensen die de club door en door kennen is Gerbrand er daar één van. Van secretaris in het hoofdbestuur, jeugdvoorzitter, jeugdtrainer, de barcommissie en het Corona team. Het is een kleine greep uit de voormalige en huidige functies die Gerbrand voor de club vervuld. Sinds twee seizoenen prijkt nu ook elftalbegeleider bij het eerste team op het rijke CV van deze clubman, die als speler ook in het eerste elftal van MVKV speelde.
Frank Schmermbeck 
De nieuwste telg in de begeleidingsstaf van ons eerste elftal. Frank is vorig jaar ingestroomd en maakt het trio compleet. De vele taken zijn op deze manier goed verdeeld. Al vele jaren is Frank actief op De Kooltuin. Iedereen heeft, bewust of onbewust, weleens een stukje van zijn hand gelezen wat is gepubliceerd op de website, het voormalig clubblad, de presentatiegids of het selectienieuws waarin contractverlengingen of nieuwe spelers worden voorgesteld. Met de komst van Frank is de begeleidingsstaf compleet en hoeven de spelers en trainers alleen maar aan presteren op het veld te denken.
De technische commissie is erg trots dat deze clubmensen verbonden blijven aan het eerste elftal. We wensen Dave, Gerbrand en Frank ook voor volgend seizoen veel plezier en succes toe.

17/05/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media