HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Daan Luyten vertrekt alsnog bij Rijnvogels

De technische commissie moet helaas soms ook slecht nieuws melden en dat geldt voor nu. Daan Luyten gaat FC Rijnvogels inruilen voor Quick Boys. Hij zal daar gaan spelen in de O21 of O23 lichting om zo meer te gaan spelen op een hoog niveau. Het kind van de club kreeg afgelopen seizoen vaak speelminuten in onze hoofdmacht en dat werd door de trouwe achterban meer dan gewaardeerd. Echter moeten toptalenten spelen op het juiste niveau. Zodoende gaat Daan komend seizoen terug naar Quick Boys, waar hij in de jeugd ook een periode speelde.

Daan Luyten komt uit een rasechte Rijnvogels familie en heeft zijn wortels dan ook liggen in Katwijk aan den Rijn. Zijn eerste stappen op het voetbalveld maakte hij op De Kooltuin en het talent spatte er direct vanaf. Dit bleef niet onopgemerkt en al snel stond Quick Boys voor de deur, waar hij twee seizoenen zich uitstekend wist te ontwikkelen. De Kooltuin is echter zijn thuis en FC Rijnvogels de club waar Daan zich het meeste thuis voelt. In voorbereiding van het huidige seizoen was het moment daar dat hij zich volwaardig lid van de A-selectie mocht noemen en het afgelopen half jaar was de rechtspoot altijd goed voor speelminuten in de competitie, uiteraard als één van de publiekslievelingen van de enthousiaste Rijnvogels supporters.

We wensen Daan heel veel succes bij Quick Boys en hopen hem natuurlijk in de toekomst weer terug te zien bij FC Rijnvogels. Bedankt voor je inzet voor de club en het aandeel in het kampioenschap van de Hoofdklasse A. We zijn erg trots op je.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/06/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media