HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Daan Luyten verlengt contract bij ons vlaggenschip

De technische commissie van FC Rijnvogels is zeer verheugd te melden dat Daan Luyten ook volgend seizoen deel gaat uitmaken van de selectie bij ons vlaggenschip. In augustus van vorig jaar gaf het kind van de club dusdanig zijn visitekaartje af in de voorbereiding op het huidige seizoen dat hij een contract afdwong bij ons vlaggenschip. Onder de vleugels van trainer Thomas Duivenvoorden heeft zijn ontwikkeling nog een extra boost gekregen en heeft de aanvallende middenvelder al heel veel speelminuten in het eerste elftal achter zijn naam staan.  Daan heeft de gehele jeugdopleiding, op een kort uitstapje naar Quick Boys na, van FC Rijnvogels doorlopen en daarom kan ieder lid van onze mooie vereniging extra trots zijn op het verlengen van zijn contract.

Daan Luyten komt uit een rasechte Rijnvogels familie en heeft zijn wortels dan ook liggen in Katwijk aan den Rijn. Zijn eerste stappen op het voetbalveld maakte hij op De Kooltuin en het talent spatte er direct vanaf. Dit bleef niet onopgemerkt en al snel stond Quick Boys voor de deur, waar hij twee seizoenen zich uitstekend wist te ontwikkelen. De Kooltuin is echter zijn thuis en FC Rijnvogels de club waar Daan zich het meeste thuis voelt. In voorbereiding van het huidige seizoen was het moment daar dat hij zich volwaardig lid van de A-selectie mocht noemen en het afgelopen half jaar was de rechtspoot altijd goed voor speelminuten in de competitie, uiteraard als één van de publiekslievelingen van de enthousiaste Rijnvogels supporters.

Wij feliciteren Daan met zijn contractverlenging en zijn trots dat er ook volgend seizoen een echt Rijnvogels gezicht door hard te werken en hun kwaliteiten te tonen hun kans krijgen bij ons vlaggenschip. Op naar de volgende stap.

Technische commissie FC Rijnvogels

15/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media