HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Contractverlengingen voor Sieb Rutgers en Willem Schonenberg

De technische commissie kan met trots melden dat er weer twee spelers hun ja-woord hebben gegeven voor volgend seizoen. Ditmaal zijn het Sieb Rutgers en Willem Schonenberg die zich ook voor het seizoen 2023/2024 aan FC Rijnvogels hebben verbonden.

Sieb Rutgers

Het is een drukke week, waarin er wordt gekeken naar de toekomst. De technische commissie is dan ook verheugd dit positieve bericht de wereld ingooien. Sieb Rutgers blijft nog wat langer op sportpark de Kooltuin. Vorig jaar kwam de aanvaller over van RCL en sindsdien zijn er vele hoogtepunten geweest op sportief vlak. Dit seizoen is nog lang niet over, maar heeft Sieb hier ook al meerdere keren zijn waarde bewezen. Met als hoogtepunt de enige goal in de 1-0 overwinning tegen AVC Assen in het bekertoernooi en natuurlijk het droom doelpunt in de wedstrijd tegen DOVO in september.

Willem Schonenberg 

Niet alleen in aanvallend opzicht wordt er gewerkt aan volgend seizoen, maar ook defensief wordt er gekeken naar de juiste 11. Rijnvogels heeft met het verlengen van de 26-jarige Willem Schonenberg een mooie stap gezet. De geboren Katwijker kwam in 2020 over van onze blauwwitte dorpsgenoten en is sindsdien niet meer weg te denken uit de selectie van trainer Thomas Duivenvoorden. Helaas ging het aan het begin van dit seizoen ernstig mis voor de fysiek sterke verdediger en liep hij een blessure op aan de knie die hem voor lange tijd aan de kant houdt. We wensen Willem nogmaals veel succes met zijn herstel en kunnen niet wachten om het weer te zien schitteren in het shirt van onze mooie club. 

We feliciteren Sieb en Willem met het verlengen van hun contract en wensen ze veel succes dit seizoen op de Kooltuin. Op naar nog veel mooie moment bij onze mooie en warme vereniging. 

Technische commissie FC Rijnvogels

11/12/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media