HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Contractverlengingen voor Dirk-Jan van den Oever en Kasper Michel

Nadat vorige maand het heugelijke nieuws naar buiten kwam dat Dogan Corneille de nieuwe hoofdtrainer van FC Rijnvogels wordt voor het seizoen 2023/2024, is de technische commissie druk bezig om de selectie voor volgend seizoen vorm te geven. Aanvoerder Dirk-Jan van den Oever en Kasper Michel zijn de eerste twee spelers die hun jawoord hebben gegeven voor de nieuwe jaargang en vanzelfsprekend is dat erg goed nieuws voor ons vlaggenschip.

Dirk-Jan van den Oever 
Onze aanvoerder en vaste waarde op de rechterflank is niet meer weg te denken op sportpark De Kooltuin. Vier seizoenen geleden kwam de 29-jarige Rijnsburger naar FC Rijnvogels en we kunnen met zekerheid stellen dat het een zeer gelukkig huwelijk is geworden. In het eerste seizoen waren blessures nog een sta in de weg maar daarna ging de motor draaien en is Dirk-Jan met de band om zijn arm één van de boegbeelden van dit elftal geworden. Vorig seizoen was hij een belangrijke en stabiele factor in het kampioensjaar en ook een treetje hoger in de 3e Divisie laat hij zien dat hij nog jaren mee kan.

Kasper Michel 
Voor Kasper Michel geldt eigenlijk hetzelfde. De 30-jarige centrale verdediger had laatst een interview met Voetbal in de Bollenstreek en daar werd terecht beschreven dat het raar moet lopen als Kasper Michel niet één van de eerste namen op het wedstrijdformulier is bij FC Rijnvogels. In de zomer van 2020 kwam de rechtspoot over van Alphense Boys na via Voorschoten ’97 eerder geproefd te hebben aan het hoge niveau bij VV Noordwijk. Met recht kan gesteld worden dat Kasper zich als een vis in het water voelt bij onze warme familie vereniging en dat het verlengen van zijn contract een logisch gevolg is van de tevredenheid aan beide kanten. Een zeer belangrijke schakel heeft zijn contract verlengd en daar zijn we hartstikke trots op.

We feliciteren beide sterkhouders met het verlengen van hun contract en wensen hen nog vele mooie jaren toe bij onze mooie en warme vereniging!

Technische commissie FC Rijnvogels

04/12/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media