HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Can Memişoğlu derde zomer aanwinst vlaggenschip

De technische commissie is trots te melden dat het in de persoon van Can Memişoğlu de derde aanwinst voor het seizoen 2022/2023 mag presenteren. De 24-jarige aanvaller komt over van Westlandia uit Naaldwijk, waar hij neerstreek na een mooi profavontuur in Zweden. Op Nederlandse bodem maakte de Hagenees een goede indruk in de 3e Divisie waar hij zowel met goals en assists de dubbele cijfers aantikte.

Op Nederlandse bodem was de aanvaller de afgelopen jaren vooral te vinden in Den Haag en omstreken. Zijn eerste stappen op het voetbalveld werden gezet bij GSC ESDO waarna hij ook in de jeugd voor Haaglandia, Laakkwartier, RKAVV en Forum Sport uitkwam. Een stage bij FC Dordrecht leverde geen contract op maar wel een mooie kans bij de hoofdmacht van Quick uit Den Haag. Twee leerzame seizoenen in de 3e Divisie volgden en de overstap naar Westlandia werd gemaakt, waar hij echt tot volle wasdom wist te komen door beslissend te zijn voor het team. Daarna volgde een jaar bij HBS waar hij werd gescout door Eskiltuna City, wat in Zweden op het vierde niveau uitkomt. Als fulltime profvoetballer draaide hij een uitstekend seizoen bij zijn nieuwe club waar hij met elf doelpunten en ook nog eens zeven assists topscoorder van de competitie werd. Nadat eind oktober van vorig seizoen zijn contract afliep keerde hij terug naar Westlandia. Komende zomer gaat Can dus neerstrijken in Katwijk aan den Rijn om zijn voetbalcarrière voort te zetten.

De technische commissie feliciteert Can met zijn keuze voor FC Rijnvogels en wensen hem veel prachtige momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!

Technische commissie FC Rijnvogels

24/02/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media