HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Bryan Iliohan nieuwe aanwinst vlaggenschip

Talentvolle aanvaller sluit per direct aan bij het eerste elftal

De technische commissie is blij en content dat het kan melden dat Bryan Iliohan per direct zal aansluiten bij de manschappen bij trainer Dogan Corneille en heeft een contract getekend voor anderhalf seizoen.

De 24-jarige Bryan Iliohan heeft al een rugzak voor mooie voetbalervaringen vol zitten. In de jeugd kwam hij uit voor onder andere Alphense Boys en AFC om daarna door FC Lisse in de Bollenstreek te belanden. De ambities van de gedreven Bryan liepen echter tot buiten de landsgrenzen. Begin 2020 vertrok hij naar de Verenigde Staten om voetballen en studeren op een heel hoog niveau te gaan combineren. Hij heeft een prachtig avontuur achter de rug in Amerika. De club waarvoor hij uitkwam heet California Baptist University. Hier maakte hij mooie avonturen mee en waren de prestaties erg goed. Zo goed zelfs dat hij op de shortlist kwam voor de MLS draft. Dat is het scoutingsapparaat voor het hoogste profniveau in de Verenigde Staten. Helaas werd ondanks een stage bij San José Earthquakes zijn Amerikaanse droom geen werkelijkheid.

Terug in Nederland is de technische commissie erg blij dat Bryan voor FC Rijnvogels heeft gekozen en direct kan aansluiten bij de selectie. Wederom een veelbelovend talent die bij onze club de kans krijgt om tot volle wasdom te komen. Rijnvogels haalt een veelzijdige aanvaller in huis die naast goed voetballen ook een neusje voor de goal heeft. Wij feliciteren Bryan met zijn komst naar FC Rijnvogels en wensen hem veel mooie momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

22/12/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media