HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Boet Ligtvoet stopt met voetballen vanwege blessure

Enkelschade maakt vroegtijdig einde aan voetbalcarrière
Helaas spijtig nieuws omtrent het eerste elftal en in het bijzonder Boet Ligtvoet. Door te grote schade aan het kraakbeen van het enkelgewricht is het voortzetten van de voetbalcarrière een te groot risico om in de toekomst zonder fysiek ongemak te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Een pijnlijke en verdrietige boodschap voor de nog zo jonge vleugelverdediger die afgelopen zomer overkwam van de beloften van Quick Boys om het te gaan maken op De Kooltuin. De invalbeurt van vorige week bij de 1-3 overwinning op Scherpenzeel bleken de laatste stappen te zijn op het voetbalveld voor de Voorhouter. De schoenen moeten aan de wilgen gehangen worden.
De 21-jarige back heeft zijn wieg staan in Voorhout en de eerste stappen op het voetbalveld werden dan ook logischerwijs gezet bij Foreholte. Dat bleef niet onopgemerkt en de stap van Sportpark Elsgeest naar ADO Den Haag werd in 2015 gemaakt. Na een aantal mooie seizoenen kwam er een einde aan het groen-gele profavontuur en hij naar de Onder 19 van Quick Boys. Via de beloften van het Onder 21 team die in prestigieuze nieuwe beloften competitie uitkwam werd medio juni de stap naar FC Rijnvogels. Deze week sloeg het nieuws van het stoppen met voetbal in als een bom bij Boet zelf en natuurlijk ook bij ons vlaggenschip. In de thuiswedstrijd van afgelopen weekend tegen Rijsoord werd Boet op schitterende wijze een hart onder de riem gestoken toen de spelers het veld opkwamen.
Wij bedanken Boet voor zijn inzet voor FC Rijnvogels en wensen hem heel veel sterkte bij het verwerken van dit vervelende nieuws. De deur bij FC Rijnvogels zal altijd open staan en hopen hem nog vaak langs de lijn te begroeten.
Technische commissie FC Rijnvogels

12/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media