HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Blessureleed maakt einde aan carrière Arie van der Niet

Helaas moet de technische commissie melden dat doelman Arie van der Niet gaat stoppen bij FC Rijnvogels. Vanwege kraakbeenschade zal de doelman zijn schoenen aan de wilgen gaan hangen. Afgelopen seizoen pakte de goalie zijn kans na een zware blessure van Yannick Augustinus en was een stabiele factor in de kampioensreeks van FC Rijnvogels.

In de zomer van 2018 streek Arie van der Niet neer op De Kooltuin. De fijne kneepjes van het vak had hij geleerd in de jeugdopleiding bij Quick Boys en daarna ging hij voor zijn kans bij RCL. Na een dienstverband van één seizoen maakte hij de stap naar FC Rijnvogels. In de eerste drie seizoenen was de Katwijker voornamelijk reservekeeper, tot afgelopen seizoen. Vanaf de start maakte Arie als eerste keeper een uitstekend seizoen door en dat leidde eind vorig jaar dan ook tot een logische contractverlenging. Helaas moet dat contract vanwege fysieke ongemakken verscheurd worden.

Dit betekent voor de selectie van trainer Thomas Duivenvoorden dat Pieter Plug per direct wordt toegevoegd aan het keepersgilde van FC Rijnvogels. De keeper speelt als sinds kleins af aan op De Kooltuin en heeft via de F-jeugd de weg naar de seniorenselectie weten te bewandelen. Afgelopen seizoen maakte Pieter de sprong naar de B-selectie en nu mag hij weer een stap op de trede naar boven zetten. Samen met Yannick Augustinus en Pim van der Plas is het keeperstrio voor het eerste elftal dan weer compleet.

We bedanken Arie van der Niet voor zijn inzet voor FC Rijnvogels de afgelopen seizoenen en wensen hem het allerbeste toe voor de toekomst. Daarop aansluitend feliciteren wij Pieter Plug met zijn promotie naar de A-selectie. Op naar een mooi seizoen in de 3e Divisie.

Technische commissie FC Rijnvogels

17/07/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media