HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS| Arno Dijkstra vertrekt bij FC Rijnvogels

Arno Dijkstra verlaat deze zomer FC Rijnvogels om zich mede door zijn vele blessureleed geheel te storten op zijn maatschappelijke carrière.

 

Arno is bezig aan zijn tweede periode bij FC Rijnvogels. Aan zijn eerste periode behoudt Arno zijn mooiste herinneringen. FC Rijnvogels speelde in de derde divisie en Arno werd dat seizoen topscoorder met 18 goals! Ondanks zijn vele goals werd er toch gedegradeerd naar de Hoofdklasse waarna er een teleurstellend seizoen gespeeld werd. Mede door blessures aan zijn enkel en in zijn knieholte kwam Arno te weinig aan spelen toe, maar wist ondanks die te geringe speeltijd wél een mooie transfer af te dwingen naar tweede divisionist VVSB. Daar speelde de geboren Haarlemmer twee seizoenen.

 

En zoals het gezegde al zegt; het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hij keerde terug op het oude vertrouwde nest dat Kooltuin heet. Gecharmeerd van de interesse en wetende dat ons clubje zo’n warme club is, hoefde Arno niet lang na te denken. Helaas bracht dit seizoen niet wat iedereen, en met name Arno zelf, ervan verwacht had. Hij brak zijn middenvoetsbeentje wat hem al een lange tijd buiten de lijnen houdt. Na lang wikken en wegen heeft Dijkstra dan ook de knoop doorgehakt om na deze zomer te kiezen voor zijn maatschappelijke carrière. Arno werkt in Hoofddorp en gaat daar uitbreiden waar hij veel tijd en energie voor nodig heeft. Helemaal de kicksen aan de wilgen hangen doet Arno niet. Wellicht dat hij wat dichterbij huis gaat spelen, want het vele reizen in combinatie met zijn werk kost hem nu te veel tijd. Omdat Arno niet herinnerd wil worden als de speler die in zijn trainingspak langs de zijlijn stond, zal hij alles in het werk stellen om snel terug te keren op het veld. Hij is weer aan het trainen dus dat biedt perspectief. Afscheid nemen in stijl zoals we Arno kennen. Met hopelijk veel goals en assists.

FC Rijnvogels bedankt Arno Dijkstra voor zijn jaren bij de club en we wensen hem veel succes toe in dit resterende seizoen en zijn verdere voetbalcarrière. Maar bovenal wensen wij hem veel succes toe met zijn maatschappelijke carrière!

28/01/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media