HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS: Arie van der Niet verlengt contract.

De Technische Commissie en Arie van der Niet hebben het contract van de 21-jarige goalie met 1 jaar verlengd. Arie kwam vorig seizoen over van RCL waar hij 1 jaar deel uit maakte van de selectie.

Zijn roots liggen bij op Nieuw Zuid waar hij de gehele jeugdopleiding in de hoogste elftallen heeft doorlopen. Dit seizoen maakte Arie vooral speelminuten in het tweede elftal, maar stond hij wel onder de lat in bekerwedstrijden en vriendschappelijke matches. Vorige week verdedigde Arie het doel in het thuisduel tegen Spijkenisse en deed dat helemaal niet onverdienstelijk. Met een paar prachtige reddingen wist hij zich te onderscheiden. Die wedstrijd smaakte naar meer en er is voldoende vertrouwen van beide partijen om zijn verblijf op De Kooltuin te verlengen.

FC Rijnvogels is zeer verheugd met het aanblijven van Arie van der Niet en feliciteert Arie met het verlengen van zijn contract.

Selectie 2019-2020: Luuk Slegt, Arie de Vreugd, Max van der Steen, Jesse Driebergen, Roy van Leeuwen, Jeffrey Verkerk, Jaap van Duijn, Ricardo de Vlugt, Romano van der Stoep, Dirk-Jan van der Oever, Niek Ossevoort, Lesley Kluivers, Reno van Heiningen, Jan de Bruin, Arie van der Niet
Vertrekt: Joey Lauhouh (n.n.b.)

02/02/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media