HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Anthony van Dongen komt over van Rijnsburgse Boys

De technische commissie van FC Rijnvogels is bezig met de puntjes op de i aan het zetten met betrekking tot volgend seizoen om het avontuur in de 3e Divisie weer tot een succes te maken. Nadat het afgelopen weekend moest melden dat Vincent Noordam na goed overleg ging vertrekken bij onze mooie club, heeft het snel kunnen schakelen en is het trots dat het kan melden dat Anthony van Dongen van buurman Rijnsburgse Boys overstapt naar De Kooltuin.

Anthony van Dongen is een 24-jarige buitenspeler, hij kan op beide flanken uit de voeten, die aan zijn derde seizoen bezig is bij Rijnsburgse Boys, verdeeld over twee periodes. In het seizoen 2019/2020 maakt hij zijn debuut bij de uien in de 2e Divisie. Dit kwam na één seizoen ten einde en keerde hij terug naar DEM in Beverwijk, waar hij twee seizoenen speelde. Na twee goede seizoenen keerde hij medio 2022 terug op Sportpark De Middelmors. In de jeugd speelde de aanvaller onder meer in de opleiding van AZ en FC Groningen. Bij de senioren kwam hij achtereenvolgens uit bij 2e klasser KFC in Zaandijk, DEM in de Hoofdklasse en 3e Divisie en bij Rijnsburgse Boys in de 2e Divisie.

Wij feliciteren Anthony met zijn komst naar FC Rijnvogels en wensen hem veel mooie momenten toe bij onze gezellige en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

30/04/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media