HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Aanvaller Ronaldo Lima Duarte Lopes versterkt ons vlaggenschip

Nadat deze week in het teken stond van het afscheid van Jaap van Duijn heeft de technische commissie snel kunnen schakelen en een waardige vervanger kunnen vinden voor het wegvallen van deze sterkhouder. Ronaldo Lima Duarte Lopes zal ons vlaggenschip komen versterken. De 23-jarige aanvaller zat zonder club na zijn vertrek bij het Slowaakse Partizan Bardejov eerder deze zomer en speelde daarvoor bij Quick uit Den Haag in de 3e Divisie zondag. Met het vastleggen van Ronaldo haalt FC Rijnvogels een speler binnen die uitblinkt met individuele acties, prachtige dribbels en scorend vermogen. Een speler waarvoor je naar De Kooltuin komt.
Ronaldo Lima Duarte Lopes is geboren in Den Haag en speelde in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, Haaglandia, Alphense Boys en FC Utrecht. In 2017 vertrok hij naar Den Bosch, waar hij in augustus 2017 in de thuiswedstrijd tegen Jong AZ zijn debuut mocht maken in het betaald voetbal. Na een jaar in de Keuken Kampioen Divisie vertrok hij naar Zuid-Europa om bij CD Alfaro te gaan spelen in de Tercera Division, het vierde profniveau van Spanje. Terug in Nederland was de linksbuiten annex spits één van de smaakmakers bij Quick uit Den Haag in de 3e Divisie, waar hij onder andere samen speelde met onze eigen Virgil Tjin-Asjoe. In het onderbroken afgelopen seizoen kwam hij de laatste maanden uit voor Partizan Bardejov in de hoogste voetbaldivisie van Slowakije. Ronaldo zal bij de start van het tweede blok van de voorbereiding aansluiten bij de ploeg van trainer Thomas Duivenvoorden.
De technische commissie is verheugd met de komst van Ronaldo en wensen hem heel veel plezier en succes bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij FC Rijnvogels!
Technische commissie FC Rijnvogels

17/07/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media