HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SELECTIENIEUWS | Aanvaller Georni Elvilia van Scheveningen naar Rijnvogels

De technische commissie is blij te melden dat zomeraanwinst nummer 8 een feit is het voor het seizoen 2024/2025. Georni Elvilia komt over van 2e divisionist Scheveningen en vergezeld daarmee Kevin Gomez Nieto, zijn transfer werd eerder dit weekend aangekondigd.

 

De 22-jarige aanvaller speelde in de jeugd van Quick uit Den Haag en kwam daarna uit voor Alphense Boys, wat bekend staat als één van de beste kweekvijvers uit de regio. Via Alphense Boys Onder 21 speelde hij zich in de kijker bij de grote jongens in het amateurvoetbal en een mooie stap naar Scheveningen was de beloning. Vanaf de zomer van 2022 komt hij uit voor de Schollenkoppen en de speelminuten stapelen zich steeds meer op. In zijn eerste seizoen op sportpark Houtrust drukte hij als jong talent zijn neus goed op het venster door zeker in de tweede seizoenshelft vaak vlieguren te maken in de Betnations League. In de huidige jaargang zet hij zijn ontwikkeling door met tot nu toe zeventien wedstrijden in de 2e Divisie. Na de winterstop is hij basisspeler bij de groen-zwarten, die op dit moment op de 15e plaats bivakkeren op het hoogste amateurniveau van Nederland.

 

De technische commissie feliciteert Georni met zijn komst naar De Kooltuin en wensen hem veel fijne momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

 

Technische commissie FC Rijnvogels

21/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media