HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Selectie volgend seizoen krijgt vorm met aanblijven van opnieuw een viertal spelers


De Technische Commissie draait overuren. Vandaag is wederom een viertal spelers vastgelegd voor volgend seizoen. Dirk-Jan van den Oever, Reno van Heiningen, Romano van der Stoep en Ricardo de Vlugt spelen ook volgend seizoen in het mooie shirt van FC Rijnvogels. In totaal blijven er nu al 12 spelers van de huidige selectie ook volgend jaar actief op De Kooltuin. Daarnaast heeft ook de voltallige technische staf al aangegeven volgend jaar bij FC Rijnvogels actief te zijn.

Dirk-Jan van den Oever

Een mysterieuze liesblessure hield de sympathieke Dirk-Jan van den Oever in de eerste seizoenshelft een tijd aan de kant, ook tot grote teleurstelling van hemzelf. Drie maanden eruit liggen is lang, zeker als je niet weet wat de oorsprong is van de lichamelijke klachten. Tegen Jong FC Den Bosch kon hij dan eindelijk weer zijn rentree maken, leverde meteen een uitstekende wedstrijd af en daarna is het niveau alleen maar gestegen. Sindsdien gaat het goed met de 26-jarige jeugdexponent van Rijnsburgse Boys, die vorig seizoen als basisspeler in de 2e divisie De Middelmors verruilde voor De Kooltuin. De rechtsback is klaar om te vlammen en zal met zijn uitstekende kwaliteiten ons vlaggenschip naar een hoger niveau gaan tillen om het verloren terrein van de afgelopen jaren in te halen.

Romano van der Stoep

FC Rijnvogels is blij dat Romano van der Stoep ook volgend jaar de kleuren van FC Rijnvogels zal dragen. De 24-jarige aanvallende middenvelder gaat voor zijn vierde seizoen bij FC Rijnvogels. Naast basisspeler is Romano ook al 3 seizoenen actief als jeugdtrainer bij de club. Vorig seizoen was Romano de topscoorder bij FC Rijnvogels en hoewel de doelpuntenmachine dit seizoen wat hapert, is ook nu de weg naar de goals weer gevonden.

Reno van Heiningen

Verdediger Reno van Heiningen en FC Rijnvogels hebben de samenwerking met 1 jaar verlengd. De 19-jarige verdediger kwam dit seizoen als groot talent over van DOSR en heeft onder Jimmy Simons een vaste basisplaats in het centrum van de verdediging.
Reno werd vorig seizoen gescout door VV Katwijk waar FC Rijnvogels een samenwerkingsverband mee heeft. Reno speelde bij tweedeklasser DOSR en omdat het verschil tussen 2e klasse en 2e divisie te groot is, werd overeengekomen dat Reno bij FC Rijnvogels aan de slag ging. Dat ging naar beiden tevredenheid uitstekend en daarom speelt Reno dus ook volgend seizoen in het shirt van FC Rijnvogels.

Ricardo de Vlugt

Sterkhouder Ricardo de Vlugt heeft ook voor komend seizoen zijn ja-woord gegeven aan de Technische Commissie. Ricardo gaat voor zijn vierde seizoen bij FC Rijnvogels. Daarvoor speelde de middenvelder, die ook regelmatig in de defensie zijn speelminuten maakte, o.a. bij Sparta Rotterdam en Haaglandia. Ricardo staat bekend om zijn onverzettelijkheid. Iets wat we bij FC Rijnvogels graag willen zien. Bovendien beschikt de Vlugt over een goede individuele actie en een mooie passing.

FC Rijnvogels is zeer verheugd met het aanblijven van deze vier toppers en feliciteren hen dan ook met het verlengen van hun contract!

17/01/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media