HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Schrijf je in voor het Oudejaarstoernooi | Stichting Juul: Kinderkanker No Way!

Op zaterdag 29 december organiseren wij de eerste editie van het Oudejaarstoernooi en het wordt een geweldige happening.

We spelen tijdens het toernooi 8 tegen 8 en er is plek voor 32 teams. Iedereen vanaf zeventien jaar die FCR een warm hart toedraagt kan een team inschrijven. De kosten hiervoor zijn 30 euro per team. Inschrijven kan via familiedagenfcr@gmail.com. Vergeet hierbij niet om je teamnaam te vermelden. De teams die meedoen krijgen per persoon een bon voor een lekker kopje snert en per team een bon voor een zak met tien oliebollen.

Winter Familiedagen 2018
Wij bestaan dit seizoen 15 jaar en de evenementencommissie en de supportersvereniging willen dit vieren. De Winter Familiedagen zijn daarom in het leven geroepen. Op vrijdag 28 december organiseren we de Oliebollenbingo en op zaterdag 29 december de eerste winterse familiedag om knallend het jaar uit te gaan. Wij zorgen voor een overdekt en verwarmd terras geheel in de oudejaarssfeer. Tevens zijn de bekende slotdag taferelen aanwezig. Wij zorgen overdag voor een DJ, het rad van avontuur draait en ook de kids worden vermaakt met een springkussen. Na het toernooi is het feest en speelt er een bandje in de kantine/het overdekte terras. Om 20.00 uur zit deze top dag erop!

Het goede doel: Stichting Juul
Rondom de Winter Familiedagen zamelen wij geld in voor Stichting Juul, de welbekende van oorsprong Katwijkse organisatie die zich inzet voor onderzoek naar kinderkanker. Er worden verschillende acties op poten gezet om aan het eind van het weekend een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen. Tevens zal €10,- van het inschrijfgeld van elk team ten goede komen aan Stichting Juul. Meer info volgt!

Twijfel niet en geef je op! Het wordt een prachtig einde van 2018! #WIJZIJNFCR

22/10/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media