HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Familiedagen dag 5: Schrijf je in voor de VIDB FIFA 17 Cup bij FC Rijnvogels

De inschrijvingen voor het FIFA toernooi gingen zo hard dat we al snel het maximaal aantal deelnemers hadden bereikt. Daar hebben we nu een stokje voor gestoken. In samenwerking met Voetbal in de Bollenstreek organiseren wij namelijk de VIDB FIFA 17 Cup bij FC Rijnvogels. De inschrijvingen zijn dus weer geopend!

We gaan het groots aanpakken op woensdag 30 mei. Onze eigen kantine wordt omgeturnd tot een ware voetbalarena. Met behulp van FIFA Tournament kunnen we jullie een onvergetelijke middag bezorgen. Er is één kleine kanttekening, het inschrijfgeld is van 2 euro naar 4 euro gegaan. Maar daar krijg je dan ook een hoop voor terug!

Aanmelden gaat online via: Meld je hier aan voor de VIDB FIFA 17 Cup

De middag begint om 14.00 uur en om 18.00 uur zal iedereen voldaan naar huis vertrekken. Zodra de deuren voor de deelnemers open gaan zullen ze gelijk in een professionele game omgeving hun wedstrijdjes spelen. We beginnen met de loting, LIVE op het grote scherm. Dan begint de poulefase waarin de spelers zich kunnen plaatsen voor de knock-out fase. Voordat de prijzen worden verdeeld houden we ook nog een quiz die over voetbal gaat. De vier halve finalisten plaatsen zich voor de regiofinale die na de zomervakantie wordt gespeeld. Natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis, want elke deelnemer krijgt een FIFA 17 Goodiebag na afloop van het toernooi.

De deelnemers die zich al hebben aangemeld hebben een mail ontvangen met daarin de wijzigingen over het inschrijfgeld. De andere kunnen zich dus via http://voetbalindebollenstreek.nl/fifa17cup/ . Dit wil je niet missen en iedereen van alle leeftijden is van harte welkom!

31/05/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media