HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SAVE THE DATE | Foute Christmas Glamour Bingo op vrijdag 10 december! (LADIES ONLY)

Voor in de agenda: op vrijdag 10 december de Foute Christmas Glamour Bingo!

Vlak voor de kerstperiode wilt iedereen er natuurlijk warmpjes bij zitten en dat gaat op vrijdag 10 december zeker lukken! Om 20.00 uur zullen de kantinepoorten wijd open staan voor de start van de Foute Christmas Glamour Bingo. Het wordt een fantastische avond en één ding staat als een paal boven water: fouter dan dit wordt het niet! Ladies only en vanaf 18 jaar!

Je wordt ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels en de prijzenpot bulkt deze avond uit elkaar, het wordt echt je best doen om met lege handen naar huis te gaan. Bingo host Mike en zanger Bart Heemskerk zorgen voor de vocale entertainment en er zullen speciale Christmas Toyboys rondlopen om alle vrouwen in de feestdagensfeer te krijgen. De kachel hoeft niet aan deze avond, want het vertier deze avond zal de sfeer tot een kookpunt doen stijgen! Vanzelfsprekend houden we wel alle op dat moment geldende Coronaregels in acht. Zorg dat jij er bij bent en maak kans op vette prijzen, onder andere zijn er een aantal stedentrips binnen Europa te winnen!

Donderdag 21 oktober gaat de kaartverkoop van start voor de Foute Christmas Glamour Bingo. Wees er snel bij want op is op, er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

13/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media