HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

RTV Katwijk presenteert trainersshow

AAN DE VOORAVOND VAN DE AFTRAP

Hein van Heek te gast bij RTV Katwijk Sport

Het is weer voetbaltijd. Na een periode van trainen en oefenvoetbal staat komende zaterdag de première van de Derde Divisie op het programma. Met FC Rijnvogels als een van de grote verrassingen na de zinderde tweekamp tegen ACV. De Kooltuinbewoners gaan de strijd aan met voetbalreuzen als IJsselmeervogels, Harkemase Boys, Quick Boys en Rijnsburgse Boys. Een prachtige lijst die nu al de nodige kriebels oplevert.

Traditiegetrouw trapt de sportredactie van RTV Katwijk de avond, voorafgaand aan de start van de competitie, het voetbaljaar af. Vrijdagavond 12 augustus vanaf 19:00 uur wandelt een parade van hoofdtrainers het sponsorhome van FC Rijnvogels binnen. Vanzelfsprekend is ook FC Rijnvogels trainer Hein van Heek van de partij. Hij gaat in gesprek met andere trainers uit de Derde Divisie en laat zijn licht schijnen over de succeskansen van zijn FC Rijnvogels. De tafelbezetting is als volgt:

19:00u (Derde Divisie): Jan Zoutman (Quick Boys), Hein van Heek (FC Rijnvogels), Pieter Mulders (Rijnsburgse Boys) en John Blok (Scheveningen)

20:00u (Tweede Divisie): Dick Schreuder (Katwijk), Adrie Poldervaart (Barendrecht), Wilfred van Leeuwen (VVSB) en Jeroen Rijsdijk (Excelsior Maassluis)

Deze speciale show wordt zowel op de radio (FM 106.8 of via de weblink http://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/) alsook op het TV-kanaal (kies op de homepage voor Live-TV) uitgezonden. Voetballiefhebbers in en buiten de gemeente Katwijk hoeven dus niks te missen van deze spetterende seizoensopening. Zaterdagmiddag is de sportredactie vanzelfsprekend aanwezig bij de openingswedstrijd tegen VVOG voor een radioverslag.

11/08/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media