HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Robbin van Dijk tekent bij; Oliver Rifai vertrekt

Robbin van Dijk langer op De Kooltuin

Aanvaller Robbin van Dijk zal ook volgend seizoen in het shirt van FC Rijnvogels te bewonderen zijn. FC Rijnvogels en v Dijk zijn een contractverlenging van één seizoen overeengekomen en daar zijn beide partijen erg blij mee.
Robbin kwam vorig seizoen over van Rijnsburgse Boys. Robbin staat bekend om zijn enorme werklust en ijver. Met name zijn invalbeurt tegen Argon viel op. Hij scoorde twee keer en had daardoor een groot aandeel in de zege. Tegen TerLeede (0-3 winst) nam hij de tweede treffer voor zijn rekening.

We feliciteren Robbin met het verlengen van zijn contract en zijn blij hem ook volgend seizoen op De Kooltuin te mogen begroeten.

Oliver Rifai vertrekt aan het eind van het seizoen

Linksback Oliver Rifai zal zijn contract niet verlengen. Oliver kwam vorig seizoen over van FC Lisse, alwaar hij geen vaste basisplek had. Dat had hij bij FC Rijnvogels wel en we betreuren dan ook zijn besluit om volgend seizoen zijn geluk elders te gaan beproeven. Het is nog onbekend waar dat zal zijn. Wij wensen Oliver veel succes met het vervolg van zijn carrière.

 

Selectie FC Rijnvogels 2018/2019:
Kevin Wijmer, Jeffrey Verkerk, Ricardo de Vlugt, Robbin van Dijk, Jimmy Simons (trainer)

Vertrekkende spelers:
Joost Leonard (per direct gestopt), Ivailo Staal (QuickBoys), Wesley de Ruiter (stopt), Oliver Rifai (onbekend)

26/01/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media