HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Rijnvogels sluit af in Volendam

Rijnvogels sluit af in Volendam

Het is voor de vogels een verplicht nummer om de laatste wedstrijd te spelen aan de dijk in Volendam. Het seizoen dat wisselvallige periodes kende heeft niet helemaal gebracht wat er vooraf van werd verwacht. Of is de vijfde plaats waar trainer Jimmy Simons op inzette nog haalbaar? Hangt van het eigen resultaat en dat van Jong FC Den Bosch, Jodan Boys en FC ’s-Gravenzande af.

Laatstgenoemde gaat op bezoek bij Ter Leede dat in eigen huis de titel kan pakken. Gezien de flow waarin de Sassenheimers na de winterstop verkeren lijkt het onwaarschijnlijk dat zij voor het eigen publiek deze mogelijkheid uit handen laten glippen. De enige concurrent is Volendam met 3 punten achterstand maar met een beter doelsaldo. Ter Leede heeft aan 1 punt voldoende. Volendam kan kampioen worden als Ter Leede verliest en de wijdbroeken zelf van de Rijnvogels winnen.

Het is dus aan de Kooltuinboys om in ieder geval voor eigen eer en glorie te gaan en het de thuisclub zo lastig mogelijk te maken. Al zullen de gastheren natuurlijk alles uit de kast halen om de laatste theoretische kans op de titel met beide handen aan te grijpen.

16/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media