HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VOORBESCHOUWING| FC Rijnvogels op bezoek bij Jodan Boys

Rijnvogels op bezoek bij Jodan Boys

 

Aanstaande zaterdag gaat de rood-witte equipe op bezoek bij Jodan Boys. Beide teams ontlopen elkaar dit seizoen vrijwel niets en staan met een gelijk aantal van 29 punten uit 20 wedstrijden samen in de middenmoot. Ook in het doelsaldo is het verschil minimaal. Tijdens het eerste duel op de Kooltuin trokken de mannen uit de kaasstad met 2-1 aan het langste eind in de periode dat het allemaal niet zo lekker liep bij de Vogels. Na twee achtereenvolgende overwinningen op rij – al was de laatste tegen FC s-Gravenzande uiterst moeizaam- lijken de mannen van trainer Jimmy Simons de weg omhoog weer te zijn ingeslagen.

De thuisclub is op het eigen sportpark Oosterwei een lastig te nemen obstakel. Dat heeft de historie geleerd en slechts weinige keren gingen de punten mee terug naar Katwijk. Ook titelkandidaat Feijenoord werd er dit seizoen nog op de (kunst)grasmat gevloerd. Maar goed, elke wedstrijd staat zoals altijd op zich. Geconcentreerd aan het duel beginnen en vooral een vroege tegentreffer voorkomen zal het motto dienen te zijn. Hopelijk zullen de Kooltuinboys dit keer de Goudse kaas zich niet van het brood laten eten een gaan de puntjes in de voetbalplunje mee terug naar Katwijk.

Deze wedstrijd tegen Jodan Boys betekent tevens de eerste wedstrijd in de derde periode. De eerste periode werd gewonnen door AZSV. In de tweede periode eindigde drie ploegen met gelijk aantal punten. Feyenoord, Spijkenisse en Sportlust haalden twintig punten uit tien wedstrijden. Het doelsaldo van de ploeg uit Varkenoord is het beste van de drie.

Mochten de opponenten van zaterdag nog wat van hun seizoen willen maken (middels het meestrijden om een periodetitel) dan is dit de eerste strohalm die daarin overwonnen dient te worden.

05/03/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media