HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Rijnvogelloop 2017 dit jaar op woensdag 5 april UPDATE (23/3)

Woensdag 5 april zal de Rijnvogelloop 2017 worden gehouden. De jongste jeugd van FC Rijnvogels zal zich die middag inzetten om een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te lopen t.b.v. allerlei activiteiten voor de jeugd afdeling. De kabouters en mini’s. De JO09 en MO09. De JO11 en MO11. En de JO13 en MO13. Allen leggen een sportief parcours met hindernissen af op ons eigen sportpark De Kooltuin. U kunt deze kinderen sponsoren. Alle spelers en speelsters hebben een formulier meegekregen van hun trainers waarop ingevuld kan worden voor hoeveel je deze kanjers wilt sponsoren.

De aanvang op woensdag 5 april is om 16.30uur en het zal ca. 18.00uur afgelopen zijn. Per leeftijdscategorie ligt er tevens een leuk prijsje klaar voor degene die het meest heeft opgehaald. Die woensdag willen we zoveel mogelijk kinderen op De Kooltuin die het hindernissen parcours afleggen voor het goede doel. U kunt deze kinderen steunen door ze te sponsoren, maar ook op woensdag 5 april zullen de jongens en meisjes het zeer waarderen als u ze aanmoedigt tijdens hun sponsorloop.

UPDATE:  Mick van Prehn en Jaap Barnhoorn hebben zich bereid gevonden om een fun/techniektraining te geven aan het team wat het meeste sponsorgeld ophaalt voor de Rijnvogelloop! Een leuke extra TEAM prijs dus!!! Hiermee hopen we de onderlinge aanmoediging om zoveel mogelijk op te halen op te voeren.  

25/03/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media