HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

RABO CLUB SUPPORT | Stem op FC Rijnvogels!

Het is weer zover, de RABO Club Support campagne is begonnen. We hebben iedereen die FC Rijnvogels een warm hart toedraagt keihard nodig om weer een prachtig geldbedrag voor onze club op te halen. Het is heel simpel, het enige wat je moet doen is via onderstaande link je stem uitbrengen op FC Rijnvogels.

STEMMEN KAN DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN 

De stemperiode loopt dit jaar van maandag 4 september tot en met dinsdag 26 september 2023. Hoe meer stemmen er op FC Rijnvogels worden uitgebracht, des te hoger het bedrag is wat onze mooie club ontvangt. Elke stem telt dus! Ook dit jaar hebben we weer een mooi doel. Wij zijn een familievereniging waar plaats is voor iedereen die de voetbalsport een warm hart toedraagt, ongeacht het prestatieniveau. Het is daarvoor belangrijk dat de faciliteiten op sportpark De Kooltuin op orde blijven. Dit jaar willen we de opbrengst van de RABO Club Support actie besteden aan het vervangen en de onderhoud van de doelnetten en ballenvangers rondom de velden. Omdat wij waarde hechten aan het langdurig- en hergebruiken van onze materialen is het belangrijk om dit met een financiële boost optimaal op orde te brengen.

Stemmen kan via de Rabo App of via Rabo Online Bankieren vanaf nu. Even inloggen en binnen een minuut is het geregeld. Wij bedanken iedereen alvast voor het uitbrengen van hun stem.

Bestuur FC Rijnvogels

06/09/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media