HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Quiz Avond op vrijdag 15 december!

Het weekend van vrijdag 15 en zaterdag 16 december organiseert de evenementencommissie een feestelijke afsluiting van dit kalenderjaar. Zet het allemaal in de agenda!

Op vrijdag 15 december sluiten het kalenderjaar op gezellige wijze af met de jaarlijkse Quiz Avond! Altijd gezellig, altijd spannend en het is naast een serieuze strijd om de prijzen ook altijd lachen, gieren en brullen geblazen. Het is meestal een uitverkocht huis en dit keer verwachten we niets anders!

We spelen tien rondes met diverse onderwerpen met elk tien vragen. Teams bestaan uit maximaal vier spelers in de leeftijd vanaf 16 jaar. Grotere teams mogen wel, maar spelen dan met een handicap van één punt aftrek per extra speler per ronde. De inschrijfkosten bedragen 10 euro per team en natuurlijk zorgen wij weer voor mooie prijzen, dat kun je wel aan ons toevertrouwen gezien de afgelopen jaren. Het gebruik van mobiele telefoons is verboden. Bij overtreding wordt het team gediskwalificeerd.

De Quiz Avond is dus op vrijdag 15 december en we beginnen om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur kunnen de teams zich melden. Opgeven kan via evenementen@fcrijnvogels.nl maar je mag jezelf ook op de avond zelf opgeven, let wel op dat je dan wel de kans loopt dat het misschien al vol zit.

Twijfel niet en geef je op. We garanderen een top avond!

13/10/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media