HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

PUPIL | Roos Kuiper de grote ster tegen Saestum!

Het wordt een spannende zaterdagmiddag op sportpark De Kooltuin en we kunnen alle support gebruiken bij Vrouwen 1. Thuis is Rijnvogels erg goed dit seizoen en heeft het pas één keer de punten aan de tegenstander hoeven te laten. Dit weekend komt koploper Saestum op bezoek en dat betekent dat iedereen top moet zijn voor een goed resultaat. Maar…. we hebben thuis altijd een geheim wapen en dat is de pupil van de week. Ditmaal is Roos Kuiper aan de beurt!

Roos is één van de jonge kanjers in de jeugdopleiding van Rijnvogels die het later zonder twijfel gaan maken. Deze toppers speelt in de JO11-2 veelal centraal op het middenveld maar kan ook uit de voeten als rechtshalf en rechtsbuiten. Haar favoriete club is natuurlijk FC Rijnvogels maar ook Ajax kan op haar steun rekenen. Roos zit op de Willem van Veenschool in groep 6 en naast voetballen vindt ze turnen en met haar vriendinnen spelen ook hartstikke leuk. Haar beste vriendinnen heten Jente, Lisa en Fenna. Wat ze later wilt worden weet Roos nog niet, maar daar heeft ze ook nog alle tijd voor. Roos maak je echt blij met vrolijk en dansbare muziek en haar lievelingseten is sushi en friet. Dat laatste gaat helemaal goed komen na de wedstrijd wanneer de hongerige maag gevuld gaat worden.

We wensen Roos heel veel plezier bij de wedstrijd tussen ons vlaggenschip en Saestum. Het gaat een geweldige middag worden en vergeet niet onze meiden aan te moedigen!

06/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media