HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

PUPIL | Milou van der Plas in de spotlights tegen SC Klarenbeek!

Nadat grote zus Fenna tegen DSS het goede voorbeeld heeft gegeven is het is nu de beurt aan Milou van der Plas om het geheime wapen van Vrouwen 1 te zijn op zaterdag 23 oktober. En het is een bijzondere zaterdagmiddag, want Rijnvogels komt in de 2e ronde van de KNVB Beker uit tegen SC Klarenbeek. Wedstrijden in de beker leveren altijd knotsgekke middagen op en dus heeft ons vlaggenschip de support van de pupil extra hard nodig.

Milou van der Plas uit de MO15-2 is aanstaande zaterdag de pupil van de week. Deze vrolijke verschijning is een vaste supporter van Vrouwen 1 en staat altijd langs de lijn bij thuiswedstrijd om haar helden naar de overwinning te supporten. Naast het eerste elftal volgen voetbalt ze het liefst zelf of spreekt ze af met haar vriendinnen om wat leuks te gaan doen. Ondanks dat Milou al meedoet bij de Onder 15 lichting zit ze nog op de basisschool in groep 8. Een groot talent dus wat van pas gaat komen bij het nemen van de aftrap en de dribbel richting de goal van de tegenstander. Qua clubs heeft ze twee grote liefdes en dat is op de eerste plaats uiteraard Rijnvogels maar ook Feyenoord kan op haar steun rekenen. Als ze het later niet red om profvoetballer te worden in Rotterdam op Varkenoord weet ze nog niet precies wat ze wilt worden, maar wat ze wel zeker weet is dat ze kan genieten van alle muziek in de top 40. En dat het liefst onder het genot van een pizza of een BigMac, want dat is haar lievelingseten.

We wensen Milou een fijne en bijzondere middag toe en gaan er voor zorgen dat ze voorlopig niet uitgepraat raakt over deze geweldige voetbalzaterdag. Veel plezier topper!

 

21/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media