HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

PUPIL | Kim van Deursen de grote ster bij Rijnvogels tegen Ter Leede

Het is alweer de laatste speelronde op wat op voorhand een prachtige Rijnvogel zaterdag kan gaan worden. Vrouwen 1 speelt morgen de derby tegen Ter Leede en daarbij kunnen we natuurlijk alle steun gebruiken. Eén persoon staat morgen écht in de sportlights en dat is Kim van Deursen.
Deze topkeeper in de dop speelt tussen de jongens in de JO11-1 en is daar een betrouwbare kracht tussen de palen. Haar favoriete club is FC Rijnvogels en Vrouwen 1 halen is dan natuurlijk het ultieme doel. We kunnen wel stellen dat we de opvolger van keepster Kelly Steen alvast in huis hebben. Kim zit op De Horizon en dat komt mooi uit, want later wil ze juf worden. Qua muziek maakt het voor Kim allemaal niet zoveel uit maar je kan haar wel erg blij maken met een tripje naar de McDonalds. Haar beste vriendinnen zijn Emilie, Alexis en Olivia. Hopelijk staan deze kanjers morgen langs de lijn om haar aan te moedigen als ze de mooie taak heeft om vanaf de aftrap de keepster van Ter Leede te gaan passeren.
We wensen Kim heel veel plezier toe tijdens deze speciale wedstrijd en hopen dat ze haar heldinnen keihard gaat aanmoedigen vanuit de dug-out. Het belooft een onvergetelijke dag te worden!

03/06/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media