HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

PUPIL | Julian bij de heren en Emily bij de vrouwen in de spotlights!

Julian van Rhijn en Emily Remmerswaal talisman en -vrouw bij onze vlaggenschepen

Het is zaterdag Super Saturday op De Kooltuin! Eerst spelen de mannen de finale om de 1e periodetitel tegen Capelle. Winst betekent een heel mooi toetje aan het einde van het seizoen. Julian van Rhijn gaat daar het laatste zetje in de juiste richting geven voor de mannen van trainer Thomas Duivenvoorden. De vrouwen moeten winnen om bij de kopgroep te blijven horen tegen SC Woezik. Emily Remmerswaal zal haar heldinnen van dichtbij het juiste voorbeeld geven.

FCR 1 – Capelle 1 | Julian van Rhijn 
Zaterdag 6 november is Julian van Rhijn pupil van de week bij een heel belangrijke wedstrijd van onze mannen van Rijnvogels tegen Capelle. De nummer 2 in de competitie. Julian voetbalt in de JO11-3. Daar staat hij in de spits, omdat hij het liefst de doelpunten maakt. Atletico Madrid is zijn favoriete voetbalclub en Luis Suarez zijn grote voorbeeld. Een pizza vindt hij heerlijk en dan maakt het niet eens uit welke. Als hij later groot is, wil hij verkoper van boten of auto’s worden. Een mannetje dat goed weet wat hij wilt. Zaterdag winnen en het zal een gezellig feestje worden. Met Julian in de spotlights! We wensen hem een hele fijne wedstrijd toe!

FCR VR1 – SC Woezik VR1 | Emily Remmerswaal 
Een topper in de dop, dat is een duidelijk maar eerlijke omschrijving van de voetbalster Emily Remmerswaal. Ze speelt in de JO11 tussen de jongens en voetballen is natuurlijk haar grootste hobby. Daarnaast vindt ze Youtube filmpjes kijken, Jachtseizoen spelen en lezen ook erg leuk. Naast Rijnvogels vechten Feyenoord en FC Barcelona om voorrang als het gaat om haar favoriete club. Emily zit in groep 7 van basisschool De Horizon, als ze later groot is wilt ze graag binnenhuisarchitect worden. Met top 40 muziek op de speakers, zoals van bijvoorbeeld Jason Derulo, eet ze het liefst patat of poffertjes. Maar ook komkommer vindt ze heerlijk! We wensen Emily heel veel plezier toe als groot middelpunt bij de belangrijke wedstrijd tussen Vrouwen 1 en SC Woezik!

 

05/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media